• 1 z 2
 

Psí Snack Niky - SRST

 

Prémiové psí pamlsky české výroby. Složení z masa a bylinek.

Dostupnost Skladem
56 Kč
50 Kč bez DPH
   
Kategorie Krmiva pro psy
 

Premium snack SRST A KŮŽE

Maso a byliny

Pro kvalitní srst a zdravou kůži

Premium snack Niki je monoproteinový, chutný a vyvážený pamlsek pro psy. Vedle vysokého podílu masa, vyváženého složení a prémiové chuti zlepšuje kvalitu srsti a pomáhá udržet zdravou pokožku. Biotin se podílí na zlepšení kvality kůže, srsti a drápků. Při nedostatku biotinu se srst stává matnou, lomivou a drsnou. Pokožka je přesušená, svědivá a s tvorbou lupů. Drápky jsou při nedostatku lomivé a třepivé. Biotin je vhodný doplněk také pro březí a kojící feny. Trvalé podávání biotinu usnadňuje rozčesávání a zabraňuje plstnatění srsti. Lososový olej je bohatým zdrojem Omega 3, 6 nenasycených mastných kyselin a dalších hodnotných látek. Při pravidelném používání významně zlepšíte kvalitu srsti. Bylinný komplex zlepšuje kvalitu srsti a pokožky.

Návod k použití: Jedna kostka je určena na 2 kg hmotnosti. Pamlsek je určený pro všechny plemena psů. Ani při významném překročení denní dávky není zdravotním rizikem.

Složení: Hovězí maso 37 g, Černý albumin 27 g, Pšeničná mouka, Rostlinné oleje, Maltodextrin, Řepná vláknina, Kerob (Rohovník plod), Jaterní hydrolyzát, Lecitin, Biotin 8 mg, Lososový olej 200 mg, Serenoa plazivá (Serenoa repens) 80 mg extract, Šalvěj lékařská (Salvia officinalis) 40 mg extract, Lékořice lysá (Glycyrrhiza glabra) 40 mg extract, Přeslička rolní (Equisetum arvense) 60 mg extract

Analytické složení ve 100 g: protein 46 %, tuk 16 %, vláknina 4 %, hrubý popel 4 %, vlhkost 15 %

Upozornění: Používejte dle návodu k použití. Pouze pro zvířata. Nepodávejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Pamlsky jsou doplňkovým krmivem, nejsou určeny k náhradě vyvážené stravy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: